LESKOVAC – Repertoar leskovačkog Narodnog pozorišta za februar biće bogat, najavljuju u ovoj ustanovi kulture, a posebna pažnja tokom zimskog raspusta vodiće se i o dečijim predstavama.
Pozorište
Već u subotu 3. februara leskovačka publika moći će da pogleda kultnu predstavu ,,Tramvaj zvani želja,,Predstava Boing, boing na repertoaru je 6. , a za 9. februar
najavljena je predstava Povratak u Hag u kojoj igra Dragan Marjanović.14. ovog meseca je komedija Preljubnici, dok će 17. februara publika moći da uživa u u predstavi Polovnjače. Repertoar je obogaćen i delom Živela ti meni, odnosno Bizarno koja je na program 20. Predstava Čaruga biće izvedena 23., a mesec će biti završen izvođenjem predstave Čaruga 28. februara.
Sa izvođenjem dečijih predstava Nardodno pozoriše krenuće u nedelju 4. februara kada će biti izveden Čarobnjak iz oza , Lepotica i zver na repertoaru je 11. , a Kakos u postale ružne reči 18 februara.Kraj meseca rezervisan je za izvođenje najgledanije dečije predstave Snežana is edam patuljaka koja je na repertoaru 25. i 26. februara.
Glumica Suzana Grujić naglašava da je naše pozorište prepoznalo interesovanje najmlađih i posebno podvači da je to veoma važno.

TVL-ONLINE
AKTUELNO
Aktuelno
Aktuelno
Aktuelno
reklama
Oglas
posao