LESKOVAC – Asfaltiralo se i pre Cvetanovića, asfaltiraće se i posle njega jer asfalt nisu izumeli gradonačelnik i njegovi saradnici, kaže se u saopstenju za javnost Demokratske stranke. Menjale su se vodovodne i kanalizacione cevi, menjaće se i u budućnosti. I problem nisu delovi grada sa asfaltom, koji treba revitalizovati, ili vodovodne i kanalizacione cevi koje, zbog dotrajalosti, treba zameniti. Problem su, gospodine Cvetanoviću, delovi grada koji u 21.veku nemaju asfaltirane ulice niti vodovodnu i kanalizacionu mrežu. Problem su romska naselja u koja niste ni ušli, a od čijih predstavnika očekujete glas na izborima, navodi se u saopštenju.
Kada kažete da je pet hiljada ljudi zaposleno u poslednjih pet godina i da je u značajnoj meri smanjen broj nezaposlenih u Leskovcu, ne možemo a da Vas ne pozovemo da nam taksativno nabrojite preduzeća koja su zaposlila te ljude. S druge strane, zahtevamo da nam date precizan broj onih koji su ostali bez posla i onih koji su Leskovac napustili i da li mislite da brisanje iz evidencije nezaposlenih zbog neredovnog prijavljivanja Nacionalnoj službi za zapošljavanje, automatski znači i zaposlenje pitaju leskovačke demokrate.
Mogli bi smo da demantujemo svaku Vašu jučerašnju izjavu, ali je dovoljno reći samo sledeće- gospodine Cvetanoviću, Leskovčani su bez posla, gladni i siromašni. Mere štednje nisu se odrazile na Vas i Vaše satelite, odrazile su se na one koji sa 20 000 dinara mesečno pokušavaju da plate račune, kupe hranu, obezbede deci normalno odrastanje. Zarade u pojedinim javnim i javno-komunalnim preduzećima kasne i deset meseci, putne troškove ne isplaćujete. I umesto što povećavate namete i obaveze građanima, razmislite da se odreknete nekog svog egzotičnog putovanja o trošku svih nas i taj novac preusmerite najsiromašnijimazaključuje se u saopštenju za javnost Gradskog odbora Demokratske stranke.
TVL-ONLINE
AKTUELNO
Aktuelno
Aktuelno
Aktuelno
reklama
Oglas
posao