LESKOVAC – Sve leskovčane i goste grada koji budu želeli da Novu 2018. godinu dočekaju na gradskom trgu, ove godine zabavlajće niški rok bend Kerber i trubači, a po prvi put grad će , pored toplih napitaka, kuvanog vina i rakije, obezbediti i 1000 pljeskavica za posetioce, saopšteno je na današnjoj konfrenciji za novinare u Turističkoj organizaciji Leskovac.

Kako je istakla PR Turističke organizacije , Tina Stojanović, iz gradske kase za novogodišnji koncert na gradskom trgu i ostale prateće sadržaje ove godine izdvojeno je million 700 hiljada dinara. Planirano je da program traje 22 sata i 30 minuta do dva sata iza ponoći.

Ispred Šop-Đokićeve kuće u toku su i radovi na prpremi klizališta koje će se prostirati na površini od 300 kvadrata. U Turističkoj organizaciji kažu da se nadaju da će vremenski uslovi dozvoliti da se očuva led, na čijem formiranju se trenutno radi, a cena ulaznica biće pristupačnija u odnosu na prošlu godinu.Cena ulaznice sa iznajmljivanjem klizaljki biće 200, a za one koji dođu sa svojima 150 dinara.