Cedomir Jovanovic

Leskovac – „Parlamentarni izbori koji će biti održani 16. marta trebalo bi da budu usmereni na posao koji mora da se uradi kako Srbija ne bi definitivno propala, a ne na izjašnjavnje za pojedince poput Vučića, Čedomira Jovanovića, Đilasa, Tadića ili nekog drugog na političkoj sceni“ istakao je danas lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović u razgovoru sa Leskovčanima.

Jovanović je u Svečanoj Sali Skupštine grada istakao da sve ono što je trebalo da izvede Srbiju na pravi evropski put neko nije želeo ili nije znao da uradi u prethodnih 15 godina.

„Izgubili smo dragoceno vreme i došli do dna sprovođenjem neodgovorne politike koja nas je dovela dovde i to mora da se menja“ rekao je Jovanović u Leskovcu.

Na pitanje da li će ući u koaliciju sa Srpskom naprednom strankom nakon izbora, Jovanović je istakao da on nije potreban Aleksandru Vučiću, niti je Vučić potreban njemu.

Kako je istakao prvi čovek LDP-a, Vučića, za razliku od svih ostalih na političkoj sceni Srbije vidi kao pojedinca koji želi nešto da menja.