Mesko

Bez obzira na  preciziran dogovor svih partija koalicije gradske vlasti, da neće biti novih zapošljavanja u Javnim I Javno komunalnim preduzećima, rukovodstvo sportskog centra Dubočica, oglušilo se od dogovora I u proteklih sedam dana zaposlilo je nova tri radnika. Ukolko do zasedanja Skupštine grada koje je zakazano za 22. Septembar rukovodstvo SPS-a koje upravlja ovim preduzećem ne otpusti te radnike, SNS neće više biti u koaliciji sa njima, izjavio je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Nećemo biti u koaliciji. Ako već iz Toplane pozajmljujemo Pijaci 7 miliona da racionalizuje 14 radnika, a ista ta politička opcija koja gazduje ovim preduzećima zaposli tri nova radnika u Sportskom centru koji nam troši milion evra godišnje, to neće moći. Ili će biti onako kako građani zaslužuju – racionalno i ekonomsko ponašanje, ili ja neću sa svojim timom da učestvujem u takvom nekvalitetnom radu pojedinih Javnih preduzeća,  rekao je je Cvetanović.

On je naglasio da je reč o tri ženske osobe , I da za jednu od njih zna da je donedavno bila zaposlena u Turističkoj organizaciji Leskovac.