Kostunica

Leskovac – “Pod barjakom Evropske unije državna politika, zaboravila je srpsku zastavu i srpske interese i podredila ih interesima EU” ocenio je juče lider Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica.

On je na predizbornoj konvenciji u Leskovcu naglasio da je DSS za saradnju sa svima ali da Srbija ni po koju cenu ne bi trebalo da bude član Evropske unije.

,,DSS se zalaže za političku neutralnost a ona znači ekonomsku i ličnu slobodu svakog građanina” rekao je Vojislav Koštunica.

On je upozorio da će već ove godine poljoprivredni proizvodi iz Evropske unije moći da se uvoze u Srbiju bez carine što je, kako je kazao, prvi korak ka propasti naše poljoprivrede jer su evropski proizvodi za razliku od naših višestruko subvencionisani a već 2017. godine stranci će moći da kupuju našu zemlju.

“Time je ugrožen sporazum o bescarinskom izvozu naših proizvoda u Rusiju i dovodi se u pitanje naša energetska sigurnost izgradnjom Južnog toka’’naglasio je Koštunica.

,,Naš zadatak da vrstimo našoj deci Srbiju onakvu kakvu mi želimo rekao je u svom obraćanju prisutnima’’, predsednik Gradskog odbora DSS-a Aleksandar Pejčić.

Na konvenciji su govorili i poslanički kandidati na ovoj listi predsednik Pokreta veterana Srbije, Saša Dujović i član Glavnog odbora DSS-a Marko Jakšić sa Kosova i Metohije koji je potpisivanje Briselskog sporazuma nazvao izdajom.

TVL-ONLINE
AKTUELNO
Aktuelno
Aktuelno
Aktuelno
reklama
Oglas
posao