kristina 1

Leskovac – Leskovčanka Kristina Andrejević ima samo 17 godina i učenica je Medicinske škole, ali je ostvarila san skoro svake druge devojke na planeti.

Ona je top model u Milanu, Parizu, uskoro putuje poslom u Nju Jork i nosi na modnoj pisti haljine najpoznatijih svetskih brendova.

Nju plaćaju Louis Vitton, Celine, Christophe Joss, Etro, Costume National, Cedric Charlier…

Kristina jutro

Kako sama kaže, nije ni sanjala da će tako nešto da joj se desi i da se sve zbilo veoma brzo i neočekivano.

„Gledala sam FashionTV kao i svaka normalna devojka. Sa 16 godina mi je u glavi bila samo škola. Ali su me agenti moje modne agencije zapazili slučajno dok sam pazarila u jednom tržnom centru. Pozvali su me na kasting, zatim sam ušla u 11 najlepših devojaka na izboru za Elit model look i otišla u Pariz. Mislila sam da sve sanjam“ ispričala je gostujući u Jutarnjem programu naše televizije ova devojka.

kristina 2

Kako sama priznaje, sved top modela jeste surov i iza kulisa ni malo glamurozan kao što ga mi mislimo.

„Velika je konkurencija. Ima mnogo lepih devojaka i momaka. Zato je osnovno da imate harizmu, nešto što vas izdvaja, kako bi vas primetili“ priča nam Kristina.

I naravno – pamet.

„Teško je snaći se u drugoj državi, u velikom gradu, ući sam u osinjak sveta mode. Morala sam brzo da se snađem, naučim jezik, reagujem odmah kada to treba“ ističe ova devojka.

Želja joj je da završi fakultet. Medicinu. U svetu mode bi najviše volela da nosi modele Channel kompanije.

A Leskovac može da bude ponosan na ovu lepoticu. Kada uključimo na kablovskoj bilo koji modni kanal, sigurno će se pojaviti i njeno lice koje je već postalo primećeno među najvećima i počelo da se pamti.