dveri

Leskovac – Promovišući politički program Dveri, kandidat za narodnog poslanika sa ove izborne liste Predrag Mitrović, gostujući u Jutarnjem programu naše televizije, rekao je da se za 25 godina u Srbiji ništa nije na bolje promenilo, da sve političke partije građanima nude skoro identične programe i zavaravaju svoj narod.

Mitrović je istakao da političkom scenom godinama vladaju jedni te isti ljudi koji menjaju stranke u zavisnosti od toga koja ima nejrealniju mogućnost da dođe ili opstane na vlasti, a da nasuprot tome niko od njih ne vodi računa o građanima već isključivo o svojim interesima.

dveri 2

„Veliki deo tih političara za sobom ima i kriminogene dosijee, protiv mnogih su pokrenute i optužnice, a oni i dalje „sede u foteljama „ i odlučuju o sudbini građana. Bolja situacija nije ni na lokalu, ali ne želim da javno iznosi imena onih protiv kojih se vode sudski postupci jer čitav grad zna o kojim pojedincima je reč“ rekao je Mitrović.

On je dodao da se Dveri već dugo nalaze u medijskom mraku, jer poltika koju ovaj pokret zastupa, kako kaže, ne odgovara ostalim političkim činiocima u zemlji.