LESKOVAC – Meštani Lipovice sela između Pečenjevca i Brestovca zahvaljujući donaciji švajcarakse ambasade od osam i po hiljada evra krenuli su u uređenje enterijera Dom kulture čija je zgrada nedavno renovirana sredstivma lokalne samouprave u iznosu od dva i po miliona dinara.

Vrednost celog ovog posla će se kretati oko 13 hiljada evra precizirao je pokretač ove inicijative Jovan Stanković.Ostatak sume obezbediće sami stanovnici Lipovice u radu i novcu. Ovaj projekat trebalo bi da bude završen do početka marta do kada je obećano švajcarskom ambasadoru da će radovi biti okončani kaže Jovan Stanković.

–  “ Nakon stavljanja u funkciju  planiramo formiranje Kulturno umetničkog društva, a ove prostorije pored predavanja iz oblasti zdravstva, poljoprivrede i odražavnja kulturnih manifestacija korsitiće se i za trenige u borilačkim sportovima“, rekao je potpredsednik Mesne zajednice Branislava Stanković

Razna dešavanja omogućiće da ovaj sistem bude samoodrživ u finansijkom pogledu veruje pokretač ove inicijative Jovan Stanković.

TVL-ONLINE
AKTUELNO
Aktuelno
Aktuelno
Aktuelno
reklama
Oglas
posao