pejcic

Leskovac – „Suštinu državne politike koju nudi Demokratska stranka Srbije čini program razvoja Srbije od 2014. do 2019. godine u čijoj osnovi se nalazi politička, ekonomska i vojna neutralnost“ istakao je predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije i kandidat za narodnog poslanika DSS-a Aleksandar Pejčić gostujući u Jutarnjem programu.

„Tokom mog dosadašnjeg poslaničkog mandata nastojao sam da se u skupštini što više govori o problemima stanovnika Jablaničkog okruga“ rekao je  Pejčić.

„Između ostalog, govorio sam o visini transfernih sredstava koja iz republičkog budžeta idu Leskovcu, kao i o tome da trasa Koridora 10 ne sme da zaobiđe motel i varošicu Predejane“ naglasio je on.

„Ne razmišljam o tome hoću li ja biti narodni poslanik Demokratske stranke Srbije već razmišljam o doslednom sprovođenju politike moje stranke“, objasnio je Pečić.

„Preispitivanje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju Evropskoj uniji, dupliranje budžetskih izdvajanja za poljoprivredu, zabrana prodaje poljoprivrednog zemljišta strancima neka su od obeležaja politike Demokratske stranke Srbije“, dodao je Pejčić.

Prilikom gostovanja Aleksandar Pejčić najavio je i dolazak lidera stranke Vojislava Koštunice u Leskovac u nedelju, 9.marta.