RK Dubocica-1

LESKOVAC – Na prekjučerašnjem gostovanju u Kragujevcu leskovačka Dubočica poražena je od domaćeg Radničkog rezultatom 26:22 u utakmici 2. kola Južne grupe super “B“ lige.

Zaslužena pobeda Kragujevčana u dvorani Jezero koji su gotovo celim tokom ovog meča bili u vođstvu. Nerešeno je jedino bilo na samom početku meča kod rezultata 1:1. Već u 6. minutu Radnički je vodio sa 4:1. Leskovčani  su se zatim približili na gol zaostatka da bi raspoloženi Mihalo Knežević omogućio domačima da steknu sigurnu prednost i na odmor odu sa 13:10 u svoju korist.

U prvih deset minuta igre u nastavku Dubočica je u tri navrata spustila razliku na dva gola ali je kako se ispostavilo to bilo sve što je uspela da učini, pa je u 47. minutu domaćča ekipa stigla i do maksimalnog vođstva na meču od plus 6 (22:16).

Na kraju je ovaj susret završen sa konačnih 26:22 za domaće u čijim su se redovima istakli  Milosavljević i Stanojević sa po pet postugnutih golova, dok je kod Dubočice najefikasniji bio Čičić sa 4. U sledećem kolu Leskovčani na svom terenu dočekuju ekipu Bele Palanke.