LEBANE – Predsednik opštine Lebane Zoran Ilić podneo je juče neopozivu ostavku , koja je sinoć usvojena na sastanku povereništva Opštinskog odbora SNS-a . Tom prilikom odlučeno je da kandidat za ovu funkciju ispred Srpske napredne stranke bude dosadašnji zamenik predsednika opštine Ivan Bogdanović.

Sa ovom odlukom salglasni su i koalicioni partneri SNS-a u Lebanu, pa se na sednici lokalnog parlamentakoja će se održati u četvrtak očekuje da Bogdanović preuzme dužnost predsednika opštine Lebane.

Ove promene su mnogo ranije dogovorene u lebanskom SNS-u sa ciljem da na čelo opštine dođu mladi, školovani i perspektivni ljudi, rekao je za našu Televizjiju aktuelni predednik opštine Lebane Zoran Ilić.

Kako nam je potvrđeno, na sednici Skupštine opštine Lebane koja je zakazana za četvrtak u 9 sati, biće predloženo i da se za zamenika predsednika opštine Lebane izabere Boban Pejić, dosadašnji zamenik predsednika Skupštine, dok bi budući zamenik predsednika Skupštine  trebalo da bude profesor Sveta Pavlović iz Bošnjaca.