centar grada

LESKOVAC – Iz Turističke organizacije Leskovac obaveštavaju građane da će zbog održavanja manifestacije „Roštiljijada 2016“, doći do potpunog zatvaranja saobraćaja na delu ulice Bulevar oslobođenja u centru Leskovca, od raskrsnice ulice Bulevar oslobođenja sa ulicama Nikole Skobaljića i Cara Lazara (kod Tehnološkog fakulteta), do raskrsnice Bulevara oslobođenja sa ulicom Ivana Milutinovića (kod mosta na reci Veternici) u periodu od 27.avgusta godine u 16:00 h do 05.septembra  godine u 16:00 h. 

            Autobuska stajališta zvana „Jugoplastika“ i „Robna kuća“ privremeno se stavljaju van upotrebe za vreme trajanja ove manifestacije, a zameniće ih postojeća stajališta zvana Tri šešira, Pošta i Dom partizana. Javni autobuski prevoz za pravce prema : Lebanu, Bojniku i Vučju će se odvijati na sledećoj relaciji: JP „GAS“ – ulicom 28. Marta – Bulevarom Nikole Pašića – ulicom I Južnomoravske brigade.

 

            Javni autobuski prevoz za pravce prema Pečenjevcu, a imajući u vidu da se mora koristiti autobusko stajalište zvano „Suva reka“, odvijaće se na sledećoj relaciji: JP „GAS“ – ulicom Kralja Petra I – Mlinskom ulicom – ulicom Pana Đukića – ulicom Dr Jovana Kašikovića – Svetoilijskom ulicom – ulicom I Južnomoravske brigade.

 

            Saobraćaj će se u ovom periodu odvijati prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji i po regulisanim alternativnim pravcima, zaključuje se u saopštenju za javnost Turističke organizacije Leskovac.