SPS1

Leskovac – Iz Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije pozvali su danas svoje bivše članove: Gojka Veličkovića, Božidara Vučkovića i Slobodana Miloševića , koji danas vode neke druge partije, da se vrate u redove ove stranke jer je, kako je istaknuto, Leskovcu potrebna jaka levica koja će raditi u interesu grada, a ne suprotno.

Kako je istakao portparol socijalista Nebojša Ivanović, SPS želi da okupi jake socijalističke snage u Leskovcu koje su uvek radile u interesu građana i radnika ovog grada.

„Ovi ljudi su potekli iz Socijalističke partije Srbije, izgradili svoje karijere, ali u jednom momentu svog političkog angažovanja nisu mogli da se izgdignu iznad svojih sujeta i napustili su partiju koja im je pružila sve“ rekao je Nebojša Ivanović, porparol GO SPS-a.

Ivanović je istakao da su socijaliliste u Leskovcu jako iznenadili negativni komentari sugrađana zbog posete predsednika Gradskog odbora Živojina Stefanovićaradnicima „Interleminda“ koji su u štrajku već desetak dana.

On je naglasio da se SPS uvek borio za interese radnika i da su ovu stranku zapravo izgradili radnici svih leskovačkih fabrika koje su, manje ili više, uništene, opljačkane lošim privatizacijama ili zatvorene bez nade da će ikada da se oporave.

Be Sociable, Share!
TVL-ONLINE
TVL-ONLINE
AKTUELNO
Aktuelno
Aktuelno
Aktuelno
reklama
Oglas
posao