LESKOVAC Leskovački sport postao je glavni izvor korupcije u gradu i to mora da se prekine istakao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović povodom početka radova na uređenju podloge za postavljanje veštačke trave na pomoćnom terenu stadiona Dubočice. On je dodao da je prošlo vreme kada su klubovi akumuliraju dugove, lokalna samouprava ih vraćala.

Vrednost celog projekta terena sa veštačkom travom dimenzija igrališta po FIFA pravilima je 30 miliona dinara, od čega prvu fazu radova finansira lokalna samopurava sa 10 miliona,a ostatak Fudbalski savez Srbije i Minsistarstvo omladine i sporta precizirao je Cvetanović. Obaveza izvođača radova Eurkopa iz Vinarca i VP Ćuprija iz istoimenog mesta na izgradnji i adaptaciji podloge za sportski teren sa veštačkom travom je da uredi donji i gornji stroj lokacije, izradi drenažu i postavi zaštitne mreže.

Cvetanović je najavio da će za održavanje najavljenog koncerta na Gradskom stadionu biti neopohodno da se tribine pripreme prijem za velikog broja gledalaca.

TVL-ONLINE
AKTUELNO
Aktuelno
Aktuelno
Aktuelno
reklama
Oglas
posao