osnovni-sud-leskovac-2

LESKOVAC – U okviru projekta “Unapređenje efikasnosti pravosuđa“ koji finansira Evropska unija u Osnovnom sudu u Leskovcu sa radom je danas počela trodnevna interaktiva radionica pod nazivom “Razmena dobre prakse, organizacija rada izvršnog odeljenja.

Radionica je okupila predsednike osnovnih sudija iz Leskovca i Vranja, sudije i sudsko osoblje iz ovih ali i osnovnih sudova iz Niša i Kragujevca, a u njenom radu učestvuje i predsednik Višeg suda u Leskovcu Zoran Petrušić.

Kroz trodnevni program učesnici ove radionice će posetiti službe u okviru izvršnog odeljenja Osnovnog suda u Leskovcu razmeniti iskustva i identifikovati najbolje prakse u pogledu rada izvršnih odeljenja, kao i modele za saradnju sa eksternim institucijiama u sprovođenju izvršenja na terenu, istakao je predsednik Osnovnog suda u Leskovcu Miodrag Janković.

Tokom radioni će biti definisani zaključci i preporuke  sa ciljem da pomognu sudovima u daljem unapređenju efikasnosti rada u svojim izvršnim odeljenjima istakao je Janković i dodao da je Osnovni sud u Leskovcu doneo Program rešavanja starih predmeta za ovu godinu koji će kako veruje dati još bolje rezultate

Be Sociable, Share!
TVL-ONLINE
TVL-ONLINE
Oglas
posao
Kategorije

Jutro
Jutro
SportskoOko
VREME: iz minuta u minut

Current conditions for Leskovac as of Thu, 24 Mar 2016 7:00 pm CET

Cloudy

High: 17° Low: 4°

Cloudy

Feels like: 6 °C

Barometer: 1009.4 mb and steady

Humidity: 73%

Visibility: 9.99 km

Dewpoint: 4 °C

Wind: 6.44 km/h

Sunrise: 5:27 am

Sunset: 5:47 pm

Powered by Yahoo! Weather