sinkovce1

LESKOVAC – U Gornjem Sinkovcu u toku su radovi na čišćenju kanala u ukupnoj dužini od 1650 metara. koji podrazumevaju seču drveća, šiblja , uklanjanje mulja i rastinja , kao i proširivanje dna korita  .

Vrednost radova je 321.000 dinara. Istovremeno u Bobištu su danas počeli radovi na asfaltiranju ulice Nikole Đurića- Pavke u dužini od 400 metara.

Radovi na čišćenju kanala u Gornjem Sinkovcu započeli su krajem avgusta  u okvirui šire akcije čišćenja i proširivanja  kanala na dvadeset jednoj lokaciji , koja je prepoznata kao potencijalna opasnost za pojavu poplava, kazao je gradonačelnik Goran Cvetanović .

Glavna ulice u Bobištu asfaltirana je u ranijem periodu  u dužini od devetstotina metara  za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno 1, 3 miliona dinara, a ostatak od 400 metara biće završen u zakonskom roku od  90 dana uz finansijsku podršku grada u iznosu od 3,5 miliona dinara. 

 

Radovi se izvode u okviru pojačanog održavanja lokalnih i kategorisanih puteva na teritoriji grada, a izvodjač radova je  preduzeće SNL Graditelj iz Leskovca . Kako je istakla narodni poslanik Olivera Pešić ravnomerno  unapredjenje infrastructure  na celoj teritoriji grada je prioritetni cilj lokalne samouprave.

 

 

TVL-ONLINE
AKTUELNO
Aktuelno
Aktuelno
Aktuelno
reklama
Oglas
posao