Mesko

Brestovac – Ovi parlamentarni izbori promeniće ne samo političku i ekonomsku već i svaku drugu sliku o Srbiji.

„U proteklih godinu i po dana uradili smo mnogo, daleko više nego prethodna vlada za četiri godine punog mandata. Ali to nije dovoljno potrebno je i više i brže” rekao je na sinoćnjoj tribinu u Brestovcu, predsednik gradskog odbora Srpske napredne stranke Goran Cvetanović.

On je ovom prilikom najavio da će 12. marta u ovom mestu biti otvorena fabrika cementnih proizvoda u kojoj će posao dobiti 50 radnika.

,,Država će subvencijama i povoljnim kreditima podsticati poljoprivredne priozvođače mnogo više nego što je do sada bio slučaj. Za subvencije e u poljoprivredi biće izdvojeno  čak 43 posto ukupnih državnih podsticaja i smatram da je to naša budućnost’’, rekao je u svom obraćanju prisutnim Brestovčanima predsednik Gradskog odbora SNS-a Goran Cvetanović.

,,Srpska napredna stranka uspela je da snažnom borbom protiv korupcije i organizovanog kriminala reši mnoge afere čime je dokazala da je odlučna u svojoj nameri da svako ko se bavi kriminalom mora da bude kažnjen” istakao je Cvetanović i dodao je zadatak buduće Vlade ubrzanje reformi i otvaranje novih radnih mesta pre svega za mlade ljude koji žele posao.