DS: Naprednjaci opsednuti Demokratskom strankom

ds

Leskovac – Naprednjaci i dalje žive u prošlosti, očigledno je da su zaboravili slogan kampanje koja se završila pre samo nekoliko dana. Primetno je i to da još uvek krtikuju kao da su opozicija, kao i to  da ne mogu da sakriju svoju opsesiju Demokratskom strankom, navodi se u saopštenju za javnost Gradskog odbora DS-a.

U toj zaboravnosti prevideli su da je Demokratska stranka 2008. i 2012. pobedila na izborima u Leskovcu i da je upravo u vreme mandata Demokratske stranke  završen veliki broj objekata od kapitalnog značaja za grad, od regionalne deponije do vodosistema Barje.

Zaboravili su i koliko je investitora dovedeno u tom periodu i koliko je realnih radnih mesta otvoreno, a broj je četvorocifren kao i to da se od poreza na te plata danas finansira lokalna samouprava…

Nije naše da ih podsećamo, jer svaki građanin Leskovca to zna kaže se u saopštenju i dodaje da je ovo poslednje oglašavanje demokrata na ovu temu uz podsećanje da je SNS dobio priliku da pokaže šta zna i da im procenat osvojenih glasova  više ne daje za pravo da žive u prošlosti već da rade ono za šta su dobili mandat – da obezbede građanima Leskovca bolji život i budućnost u koju su građani verovali kada su im dali glas.

Neosporno je da građanima više znači da umesto našeg prepucavanja saopštenjima slušaju koliko je investitora došlo u Leskovac i koliko će novih radnih mesta biti otvoreno.A SADA NA SVOJE RADNE ZADATKE – VLAST DA RADI, OPOZICIJA DA KONTROLIŠE poručuje se u saopštenju Gradskog odbora Demokratske stranke.