DS: Naprednjaci prestanite da zovete građane telefonom!

ds

Leskovac – Građani Leskovca i Srbije svedoci su nerealnih i neostvarivih obećanja vlasti SNS-a koja traju već skoro dve godine i koja se uglavnom odnose na selektivnu pravdu i na zapošljavanje na budžetu, odnosno na nerealnim radnim mestima navodi se u današnjem saopštenju za javnost izborne liste Sa Demokratskom strankom za demokratsku Srbiju.

Paralelno s tim, poslednje nedelje, počeo je nezampaćeni pritisak na građane telefonskim i kampanjama od vrata do vrata u kojima stranački aktivisti SNS postavljaju  pitanja sa mogućim odgovorom da budete ili za SNS ili protiv jer treća opcija za njih ne postoji.

Ono što je sada novina to je da se sada u spiskove upisuju matični brojevi, brojevi telefona, firme u kojima se radi… Sve ono što je zaštićeno Zakonom o zaštiti podataka ličnosti, odnosno svi oni podaci koji su najličniji i najprivatniji dodaje se u saopštenju.

Demokratska stranka je prethodnih četvrt veka posvećena zaštiti ljudskih prava i širenju tolerancije i stvaranju atmosfere mirnog i bezbednog života u Srbiji i kao takva je donela set Zakona među kojima je i Zakon o zaštiti podataka ličnosti, a koji čine okosnicu tačke 23. i 24. Evropske povelje koje su naša ulaznica u Evropu podseća se u saopštenju.

Znamo  da će građani 16.marta pokazati dostojanstvo, hrabrost i izraziti svoj stav glasajući protiv ovakve atmosfere pritisaka i straha koju promoviše SNS u Leskovcu i Srbiji kaže se u saopštenju i dodaje da je DS bila, a i sada je jezgro okupljanja demokratskog fronta u Leskovcu i jeste efikasna alternativa takvoj vlasti.

Građani znaju kako će glasati i odlučiće na osnovu kvaliteta odnosno rezultata koji stoje iza određene liste.

Mi u Leskovcu imamo i najbolje poslaničke kandidate čija dela garantuju da će na najbolji mogući način zastupati interese građana Leskovca i Srbije zaključuje se u saopštenju za javnost izborne liste Sa Demokratskom strankom za demokratsku Srbiju.