ldp

Leskovac – Gradski odbor LDP, prethodne nedelje neposredno pred izbore, napustili su menadžer, nekoliko funkcionera i više članova stranke.

Iz ove teške situacije leskovački LDP izlazi ujedinjen oko Programa, ideja i vrednosti za koje se zalagao od svog osnivanja navodi se u saooštenju za javnost Gradskog odbora Liberalno demokratske partije.

Proces evrointegracija, nova kosovska politika, modernizacija Srbije, reforma njene privrede, izgradnja građanskog društva i demokratskih institucija, slobodnih i nezavisnih medija, unapređenje ljudskih i manjinskih prava kao i borba za uspravljanje građanki i građana i dalje su naši prioritetni ciljevi ističe se u saopštenju

Za ovu politiku, kako kaže se u saopštenju, dobili smo podršku članova i simpatizera LDP-a ali i od naših sugrađanki i sugrađana, kojima je Leskovac još uvek pristojno mesto za život, a ne životaranje, za profesionalno usavršavanje i potvrđivanje, a ne partijsko uhlebljenje, grad u kome buja privredni, kulturni, prosvetni, naučni i sportski život a ne kasaba u kojoj sve truli i propada.

LDP mora da prednjači u toj borbi.

To najbolje znaju mladi i obrazovani ljudi na koje ozbiljno računamo. Oni su budućnost ovoga grada a ne neke druge države i društva.

Univerzalne vrednosti: znanje, rad i poštenje moraju postati i vrednosti naše lokalne zajednice.

Za te vrednosti zajedno sa vama, vredi se boriti.

Kolegama koji su napustili LDP želimo svako dobro u ličnom i privatnom životu a u političkom delovanju želimo da, u ovoj sadašnjoj ili nekoj budućoj stranci, ostvare sve ono što u LDP-u nisu mogli da realizuju, zaključuje se u saopštenju za javnost Gradskog odbora Liberalno demokratske partije.