moravac

Predejane – Sa pripremama za nastavak prvenstva na srpskoligaškom istoku fudbaleri Moravca iz Predejena počeli su 20. januara pod vođstvom trenera Siniše Stančića.

Radi se šest puta nedeljno na igralištu u Guberevcu zahvaljujući razumevanju uprave domaćeg Moravca.

Stručni štab Predejančana na raspolaganju ima 22 igrača. Pojačanja su Milan Lazarević i Vidanović iz niškog Sinđelić, golman Miroslav Stamenković i Dragan Lazarević (Car Konstantin), Tošić (Vlasina), Marko Kostić (Dubočica) i Milan Kostić (Moravac Orion). U planu je kako iz uprave kluba najavljuju angažovanje bar još jednog fudbalera.

Klupske boje promenili su golmani Ivica Stamenković i Milenković, Trajković (Sloga, Leskovac), Vukovjević (Radan), Marko Arsić,  Ivica Arsić koji novi član Mladosti iz Bosilegrada, Cvetković (Topličanin) i Ilajzi.

“ Angažovali smo kvalitetna pojačanja, dobro radimo u pripremnom periodu i verujem da ćemo bez problema obezbediti opstanak u ligi. Naš cilj je da izborimo mesto u sredini tabele što smatram realnim ciljem“ kaže trener FK Moravac iz Predejana, Siniša Stančić .

U prvoj prijateljskoj utakmici u pripremenom preiodu nerešeno 1:1 bilo je Alakincu sa domaćim istoimenim timom, dok je Radan u Lebanu savladan rezultatom 1:0.