miting 1

Leskovac – Leskovac će biti pretvoren u veliku fabriku na otvorenom, obećano je na današnjem velikom mitingu Srpske napredne stranke u Sportsko rekreacionom centru „Dubočica“ kojem je prisustvovalo preko 5.000 ljudi iz čitave južne Srbije.

Lider naprednjaka Aleksandar Vučić istakao je da je okosnica razvoja juga Srbije poljoprivreda.

Ulaganja u poljoprivredne proizvođače moraju biti prioritet buduće Vlade Republike Srbije.

miting 2

„Obećavam Leskovčanima najpovoljnije kredite za poljoprivrednike jer želim  da se u ovom delu Srbije napravi veliki sistem za navodnjavanje koji će olakšati proizvodnju poljoprivrednih proizvoda“ istakao je on.

Predsednik Srpske Napredne stranke poručio je na današnjem predizbronom mitingu u Leskovcu da će Vlada biti formirana u rekordno kratkom roku posle 16. marta i obećao poreske olakšice svima koji žele da ulaže u srpsku ekonomiju.

miting 3

Gradonačelnik Goran Cvetanović rekao je da je svestan da Leskovac ima veliki poljoprivredni potencijal i da samo uz pomoć poljoprivrednih proizvođača lokalna samouprava može da pomogne u projektnom finansiranju kod predpristupnih, ali i državnih fondova.

„Leskovac će biti velika savremena fabrika na otvorenom“ rekao je Cvetanović.

Na mitingu je istaknuto i zadovoljstvo novim zapošljavanjima u „Džinsiju“ u Leskovcu, ali da, kako je istakao lider naprednjaka Aleksandar Vučić, to nije dovoljno.

Ipak, po njegovim rečima, Srbi su narod koji je željan rada, a da država samo treba to i da im omogući.

miting 4

Pored Vučića i Cvetanovića govorili su ministarka energetike Zorana Mihajlović, potpredsednik SNS-a Bratislav Gašić i predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić. Birači su pozvani  da na izbornoj listi zaokruže broj jedan i podrže reforme, borbu protiv korupcije i kriminala.