dss

Leskovac – Na predstojeće parlamentarne izbore Demokratska stranka Srbije izlazi sa sloganom “Znam kome verujem“ istakao je predsednik Gradskog odbora Aleksandar Pejčić i pozvao birače da na glasačkom listiću zaokruže broj 3.

Na poslanačkoj listi DSS-a Jablanički okrug predstavljen je sa devet kandidata, a leskovački lider ove stranke Aleksandar Pejčić pozicioniran je kao 28-mi. Pored njega naš okrug će predstavljati Milica Momčilović, Gordana Jovanović, Srđan Jovanović i Mrđan Urošević iz Leskovca, Katarina Veselinović iz Lebana, Jovana Krstić iz Vučja i Mirjana Stojiljković iz Grdelice.

 “ Protivimo se pristupanju Srbije Evropskoj uniji za koju smatramo da je mermerni kovčeg za male narode poput našeg i to je stav pred kojim izlazimo pred birače“ rekao je Pejčić.

On  je najavio da će sutra u Beogradu biti predstavljen ekonomski porgram DSS-a u kojem posebno mesto zauzima razvoj devastiranih podruja kao što je jug Srbije, kako bi se podigao standard stanovništva u ovom delu zemlje. Poslaničku listu Demokratske stranke Srbije svojim potpisima podržalo je 16 200 građana.