Obradović: Srbija je na dobošu 14 godina

dveri

Leskovac – Dveri se zalažu za ekonomski patriotizam i ulaganje isključivo u domaću proizvodnju istakao je danas prilikom posete Leskovcu nosilac izborne liste pokreta Dveri na predstojećim izborima Boško Obradović.

»Srbija je 14 godinu na dobošu. Podmićeni i ucenjeni političari sprovode interese stranih banaka i multinacionalnih koorporacija i prodali su im sve što su mogli, a spremaju se da prodaju Telekom, EPS i prirodne resusrse« rekao je Obradović i napomenuo da je on jedini nosilac izborne liste koji je ne živi u Beogradu.

“Ovi izbori će biti referendum po pitanju da li smo za saradnju sa Rusijom ili Evropskom unijom. Mi smo za Rusiju i tražimo podršku od građana po ovom pitanju. “ rekao je Boško Obradović.

Višedecenijska nebriga vladajućih struktura o porodici kao temelju društva dovela je Srbiju u demografsku katastrofu naglasio je Obradovać.

On je obećao da će ukoliko bude u prilici da vrši vlast zaštiiti prezadužene porodice koje nisu u stanju da isplaćuju svoje banarske i komunalne dugove.