SPS1

Leskovac – Iz Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije pozvali su danas svoje bivše članove: Gojka Veličkovića, Božidara Vučkovića i Slobodana Miloševića , koji danas vode neke druge partije, da se vrate u redove ove stranke jer je, kako je istaknuto, Leskovcu potrebna jaka levica koja će raditi u interesu grada, a ne suprotno.

Kako je istakao portparol socijalista Nebojša Ivanović, SPS želi da okupi jake socijalističke snage u Leskovcu koje su uvek radile u interesu građana i radnika ovog grada.

„Ovi ljudi su potekli iz Socijalističke partije Srbije, izgradili svoje karijere, ali u jednom momentu svog političkog angažovanja nisu mogli da se izgdignu iznad svojih sujeta i napustili su partiju koja im je pružila sve“ rekao je Nebojša Ivanović, porparol GO SPS-a.

Ivanović je istakao da su socijaliliste u Leskovcu jako iznenadili negativni komentari sugrađana zbog posete predsednika Gradskog odbora Živojina Stefanovićaradnicima „Interleminda“ koji su u štrajku već desetak dana.

On je naglasio da se SPS uvek borio za interese radnika i da su ovu stranku zapravo izgradili radnici svih leskovačkih fabrika koje su, manje ili više, uništene, opljačkane lošim privatizacijama ili zatvorene bez nade da će ikada da se oporave.