srs

Leskovac – Srpska radikalna stranka, kao partija koja se ne finansira nivcem tajkuna, jedina je na političkoj sceni Srbije koja se istinski bori protiv korupcije u svim oblastima društva. Kako je na konferenciji za novinare rečeno srpski radikali nemaju milionske svote novca za predizborne reklamne spotove već su svakodnevno u naposrednom kontaktu sa građanima.

Predstavnici aktuelne vlasti sami su za sebe govorili da su najbolji pa su se posle samo godinu dana od formiranja rekonstruisali, opet hvaleći sebe da su najbolji u istoriji Srbije.

I kao takvi nakon nepunih pet meseci uputili su zahtev predsedniku Republike da raspusti Narodnu skupštinu i raspiše parlamentarne izbore što je  prema rečima predsednika Okružnog odbora Tomislav Ljubenović, Srpska radikalna stranka pozdravila jer aktuelna Vlada nije ispunila ni jedno svoje dato obećanje.

-U ovoj kampanji traže od naroda glasove za navodne reforme. Kao stranka koja je uvek među svojim narodom dužni smo da kažemo da tkz reforme podrazumevaju novi Zakon o radu od čijeg se nacrta odustalo nekoliko dana pred raspisivanje izbora jer je procenjeno da niko ne bi glasao za vlast koja bi takav zakon donela. Dužni smo da kažemo i to da je svaki glas za predstavnike stranaka koje su činile vlast glas za diskriminatorski Zakon o radu koji nameravaju da usvoje odmah posle izbora, rekao je predsednik OO SRS Tomislav Ljubenović.

Ovom prilikom najavljen je predizborni skup ispred Leskovačkog kulturnog centra koji će biti održan 8. marta u 12 časova na kome će učestvovati rukovodstvo Srpske radikalne stranke i predstavnici Srpskog obraza i pokreta Naši.

Skupu u Leskovcu prethodiće poseta Vlasotincu i Lebanu, najavljeno je na konferenciji za novinare.