Za sportske klubove i organizacije u Medveđi preko 10 miliona dinara

Ugovori o realizaciji programa finansiranja i podrške aktivnosti iz oblasti sporta na teritoriji ove opštine potpisani su danas u kabinetu predsednika opštine Medveđa. Na osnovu ovoga lokalna samouprava će podržati sportske klubove, udruženja i saveze sa preko 10 miliona dinara.

Na osnovu Pravilnika o odobravanju i finansiranju, sredstva su dobili: Fudbalski klub “Jablanica“,  i istoimeni Košarkaški i Karate klubovi,  Sportski savez opštine Medveđa, Aikido udruženje “Jablanica“, Šahovski klub “Gornja Jablanica“ i Sportsko udruženje “Slobodan stil“ iz Medveđe.

“Pokazalo se da se svaki dinar uložen u našu omladinu i sport, višestruko isplati. Oni nam vraćaju svojim uspesima koje nižu, i na najbolji način prezentuju opštinu. Naša želja kao lokalne samouprave je da mlade zadržimo i da ih što više uključimo u sve sfere kulturnog i sportskog života. Rukovodstvo po klubovima uliva poverenje da će se u dobrom smeru razvijati sport u opštini Medveđa, a nama ostaje da ih u tome podržimo“ izjavio je Nebojša Arsić, predsednik opštine Medveđa, prilikom potpisivanja ugovora sa udruženjima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*