Fudbaleri Dubočice dočekuju ekipu Trajala iz Kruševca

Gradski fudbalski klub Dubočica danas u 16 časova na gradskom stadionu odigraće utakmicu protiv kruševačkog „Trajala“, u okviru osmog kola Prve lige Srbije.

Saša Mrkić, šef stručnog štaba i trener „Dubočice“, rekao je juče na konferenciji za medije da je pred njima žestoka utakmica, jer protivničku ekipu čine dobri, iskusni igrači.

“Tim je spreman, što se tiče taktičkog dela, što se tiče fizičkog dela takođe, tako da očekujemo jednu žestoku borbu i nadam se novim bodovima, da upišemo tu prvu pobedu, koju svi željno očekujemo – rekao je Mrkić.

Sava Radić, desni bek „Dubočice“, izrazio je nadu da će njegov tim ponoviti dobru igru iz prethodne utakmice i poželeo brz oporavak povređenom saigraču Nikoli Stojkoviću.

„Nadam se da ćemo ponoviti utakmicu u Lazarevcu što se tiče htenja, pristupa i požrtvovanja. One stvari koje su bile dobre da ponovimo, a one koje su bile loše da ispravimo. Nadam se da ćemo osvojiti prva tri boda i obradovati naše navijače koji očekuju prvu pobedu u Leskovcu – izrazio je očekivanje mladi Stojković.

I ova utakmica biće odigrana bez publike.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *