Marketing

 • Savremena digitalna tehnika ( Izrada telopa, reklamnog spota, reportaže)
 • Iskusan tim (19 godina rada sa lokalnim i nacionalnim oglašivačima )
 • Uspešne kampanje

marketing

Potencijal Televizije Leskovac na medijskom tržištu prepoznali su mnogi oglašivači s kojima naša televizija razvija poseban partnerski odnos. S ponosom možemo reći da su sa nama već godinama veliki oglašivači:

DUNAV DDOR          MARTINI VESTO

Svakog prvog u mesecu
… i mnogi drugi koji su, osim kvalitetnog programa i profesionalnog odnosa prema gledaocima i komitentima, najbolja reklama za naš marketing.
Široka programska lepeza, veliki spektar marketinških modela, garancije su da se svako kome je stalo do oglašavanja može pronaći u saradnji sa Televizijom Leskovac.

Prvi korak je kontakt.

Televizija Leskovac je tu da Vam pomogne. Za 16 godina poslovanja upoznali smo i razumeli naš medijski prostor i  spremni smo da  znanje podelimo sa Vama. Poverenje koje smo stekli kod gledalaca,  garantuje kompanijama sa kojima saradujemo, da poruke koje žele da plasiraju  korisnicima budu i prihvaćene, a ne samo emitovane.

Sinonim za komplentnu  reklamnu kampanju na jednom mestu  jeste Televizija Leskovac!

Kontakt telefon Marketing službe Televizije Leskovac:  016 / 212 – 006.

One thought on “Marketing

 1. Poštovani,

  Uvek sa decom je udruženje koje brine i pomaže deci oboleloj od raka, koja se leče na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu. Postojimo od 1991 godine registrovani smo na adresi IORS Pasterova 14, a kancelarija se nalazi u Smiljanićevoj 6 / I / 5. Više o našem radu se možete informisati u prilogu ove poruke.

  Želimo da Vas obavestimo o poduhvatu ” KORAK PO KORAK DO HILANDARA ” koji sprovodi Ivan Mladenović iz Šida s ciljem da se što šira javnost upozna sa problematikom dečijeg raka. U saradnji sa Uvek sa decom Ivan je krenuo u ovaj pohod 17.08.2019 godine promovišući humanitarni SMS 7175 na 7175 i šireći svest o potrebama obolele dece i njihovih porodica. Smatramo da informisanost o ovoj temi mora biti konstantna kako bi se na što bolji način moglo pomoći roditeljima i deci koji se nalaze u veoma teškoj situaciji.

  Obraćamo Vam se s molbom da u svom programu nađete mesta za ovu akciju i prilogom o Ivanu Mladenoviću informišete javnost o ovom veoma hrabrom čoveku. Ivan je prošle godine putovao od Šida do Kine biciklom takođe promovišući naš SMS i rad udruženja. Trenutno se nalazi na putu za Kruševac. Sledeći gradovi po rasporedu su Aleksinac, Niš, Leskovac, Vranje. O vremenu dolaska bih vas naknadno obavestila ili možete dobiti najtačniji podatak od samog Ivana. Nadamo se da ćete nam izaći u susret i prilogom o ovom putniku pomoći da se što veći broj naših sugrađana uključi u ovu priču. Ivanu je potrebna i logistička pomoć u vidu smeštaja, hrane, vode, svega onoga što na ovakvom putovanju može zatrebati.

  Srdačan pozdrav,

  Vera Nikolić, sekretar udruženja, 066 / 116379, kancelarija 011 / 3836556
  http://www.sadecom.org.rs

  https://www.facebook.com/uveksadecom/

  Ivan Mladenović, 065/4191563, +381603333260

  https://www.facebook.com/profile.php?id=100004816264825&fref=search&__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARD5NHi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *