v1LESKOVAC – Univerzal je firma od velikog značaja  ne samo za za grad Leskovac, već I za čitavu Srbiju, jer svojim primerom, entuzijazomom I više nego visokostandardizovanim radom treba da bude primer mnogim sličnim, većim kompanijama, posebno ako se uzme u obzir  da u Univerzalu  u najvećem procentu rade osobe sa invaliditetom, rekao je prilikom današnje posetMinistar za rad, zapošljavanje, boračka I socijalna pitanja, Aleksandar Vulin

Lokalna smouprava prepoznala je potrebu da se na svaki mogući način pruži podrška radu Univerzala, I to će ubuduće biti ustaljena praksa, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Izrađujemo nameštaj po meri  bilo kog  prostora  bez obzira na to da li  se radi o opremanju kuće, stana, poslovnih prostoija, kancelarija ili hotela, rekla je direktor Univerzla Ljiljana Pavić Stojković.

Nakon Univerzala, gradonačelnik Cvetanović i ministar Vulin postili su Leskovačku destileriju »Trivulesk«, koja je  proglašena je za apsolutnog šampiona kvaliteta u klasi proizvođača alkoholnih pića na nedavno održanom 83. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

U konkurenciji 36 destilerija iz zemlje i inostranstva, »Trivulesk« je dobitnik velikog šampionskog pehara za vrhunski kvalitet ocenjivanih uzoraka rakija.