Gradonačelniku Leskovca uručeno priznanje “Beli anđeo”

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović dobitnik je priznanja “Beli anđeo”. Reč je o nagradi koju dodeljuje Agencija za tržišne komunikacije i marketing “Media Invent“ iz Novog Sada, a koje je do sada dobila samo princeza Jelisaveta Karađorđević. Njemu je ovo priznanje uručio direktor agencije Vlada Markanović na jučerašnjoj ceremoniji povodom 6 godina od preuzimanja odgovornosti za rukovođenje gradom.  

Priznanje “Beli anđeo” je svojevrsno ocenjivanje i vrednovanje preduzetničkog i društvenog stvaralaštva i dodeljuje se u okviru projekta “Put ka vrhu”, koji je nastao 2.000 godine, sa osnovnom idejom  afirmacije privrednog i društvenog stvaralaštva i demokratizacije Srbije.

Pored Agencije za tržišne komunikacije i marketing “Media Invent“, nosioci projekta su novosadski i beogradski Univerzitet, a stručnu pomoć u njegovoj realizaciji daje Privredna komora Srbije. U okviru istog projekat ustanovljeno je i priznanje “Kapetan Miša Anastasijević” čiji je, takođe, nosilac gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović. Obe nagrade su umetničko delo Ljubiše Mančića, akademskog vajara iz Beograda.

Inače na ceremoniji je prezentovana i publikacija „Heroji i neimari“ u kojoj se nalazi test o gradu Leskovcu i prvom čoveku Leskovca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *