Akcija Narodne biblioteke u Leskovcu povodom Dečije nedelje

Ove godine, Dečja nedelja 2021. održaće se od 4. do 10. oktobra pod sloganom, čija su inspiracija stihovi pesme „Dete“, našeg velikog pesnika Ljubivoja Ršumovića: „DETE JE DETE DA GA VOLITE I RAZUMETE, i biće posvećena poštovanju i zaštiti dečjih prava.

Povodom Dečje nedelje Narodna biblioteka „Radoje Domanović“ u Leskovcu učenicima od drugog razreda osnovne škole do četvrte godine srednje škole omogućava 50 posto popusta na godišnju članarinu. Svaki učenik, koji se učlani tokom Dečje nedelje, dobiće na poklon od Biblioteke knjigu iz samostalnog izdavaštva ove ustanove i obeleživač za knjigu ili držač za tablet računare nastao 3D štampom, a koji su izradili leskovački bibliotekari.

Upis u Biblioteku za učenike osnovnih i srednjih škola od ponedeljka 4. oktobra do subote, 9. oktobra 2021. godine na Dečjem odeljenju iznosiće 125,00 RSD, dok će na Pozajmnom odeljenju za odrasle iznositi 250,00 RSD.

Za decu predškolskog uzrasta i za učenike prvog razreda osnovne škole upis u Biblioteku je više godina potpuno besplatan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*