Asfaltirana deonica od Strojkovca do Vučja

Radovi na asfaltiranju poslednje deonice od Strojkovca do Vučja su završeni, čime je kompletno okončana rekonstrukcija puta od Leskovca do Vučja u dužini od 12 kilometara. U okviru završnih radova, preostaje još samo obeležavanje horizontalne i vertikalne signalizacije i uređenje bankina, istakao je prilikom obilaska deonice gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Podsetimo, u prethodnoj godini, započeti su radovi na izgradnji puta od Leskovca do Vučja, u vrednosti od 400 miliona dinara, čime je najpre rekonstruisano devet kilometara. Nakon radova na postavljanju drugog sloja asfalta, i deonica od Strojkovca do Vučja, u dužini od tri kilometra, dobila je potpuno novi izgled. Između ostalih radova, od velikog značaja za bezbednost svih učesnika u saobraćaju je proširenje kolovoza sa pet na šest metara, rekao je Novica Nikolić, direktor Javnog preduzeća „Urbanizam i izgradnja“.

Takođe, u sklopu rekonstrukcije puta od Strojkovca do Vučja, kako je naglašeno prilikom obilaska, biće uređeni i brojni prilazi domovima meštana.

Prema najavi gradonačelnika Gorana Cvetanovića, u narednom periodu, pristupiće se i izgradnji puta Leskovac – Bojnik.

Rekonstrukcija puta od Leskovca do Vučja, finansirana od strane Javnog preduzeća „Putevi Srbije“, poverena je preduzeću „Trace“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *