“Autostop” dobitnik prestižne sertifikacije – Family Friendly Enterprise

Kao rezultat uspešnog poslovanja i stvaranja pozitivnog poslovnog okruženja, Autostop kompanija je postala i prva firma u auto-industriji u Srbiji koja je dobila prestižnu sertifikaciju – Family Friendly Enterprise.

Tokom protekle decenije, kompanija Autostop kontinuirano je radila na razvoju radnog okruženja koje podržava uspeh i zadovoljstvo zaposlenih kako profesionalno tako i lično. Za te potrebe, uloženi su isključivo sopstveni resursi – kompanija nije koristila državna sredstva iako je imala priliku.

Ovaj seritfikat predstavlja potvrdu implementacije niza inicijativa koje uključuju dodatne slobodne dane za zaposlene za značajne događaje u njihovom životu kao što su rođenje deteta, početak školovanja dece, mature, venčanja kao i skraćeno radno vreme nakon povratka sa porodiljskog odsustva i bolovanja.

Obezbeđena je jednokratna finansijska pomoć za svako rođenje deteta kao i stipendije za decu zaposlenih koja postižu izuzetne rezultate tokom školovanja. Iz godišnjeg budžeta izdvajaju se i značajna sredstva za preventivne medicinske preglede zaposlenih.

Prepoznajući važnost uspostavljanja ravnoteže između posla i porodičnog života, Autostop zaposlenima nudi i besplatni vrtić unutar svojih prostorija, olakšavajući na taj način brigu o deci za svoje radnike.

U Autostopu se neguje atmosfera zajedništva i prijateljstva. Zaposlenima je na raspolaganju prostor za odmor i rekreaciju koji uključuje teretanu, bilijar, stoni tenis i prostoriju sa kafićem i barom.

Autostop kompanija je svesna da zadovoljstvo radnika prevazilazi granice radnog okruženja i zahteva aktivno angažovanje kako bi se unapredio kvalitet njihovog života u celini. Zbog toga se redovno traže povratne informacije od zaposlenih, a inovativne radne metode se stalno integrišu kako bi se osiguralo da svaki član tima oseća podršku, vrednost i osnaženost.

Autostop ostaje fokusiran na dobrobit svojih zaposlenih i na održavanje ravnoteže između profesionalnog i privatnog života, postavljajući visoke standarde u industriji, zaključuje se u saopštenju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *