BRUTALNO: Lopovi pretukli stariji bračni par iz Bogojevca zbog 300 evra!

pretucena zena

Leskovac – Stariji bračni par iz Bogojevca krvnički su pretukli lopovi, uzeli im novac u vrednosti od 300 evra i pobegli. Ovo teško razbojništvo desilo se oko 18 časova.

Dvojica naoružanih napadača, za sada nepopznatog identiteta upali su u porodičnu kuću Dragoljuba (74) i Mladenke Đurić (72), brutalno ih pretukli i uzeli unovac.

pretucen deda

„Tukli su nas po glavi krvnički! Nismo znali šta na je snašlo. Dao sam im 150 evra i 17.000 dinara i kada sam počeo da vičem upomoć oni su pobegli. Mi nismo bogataši. Normalni i obični ljudi. Dinari su od penzije a evre sam čuvao i spremio da zamenimo ulazna vrata“ rekao je za našu televiziju žrtva ovog napada Dragoljub Đurić.

Dragoljub priča da je odmah nakon toga pozvao policiju i Službu hitne medicinske pomoći zbog povreda ke su zadobili on i njegova supruga.

Bračni par Đurić zbrinut je u Urgentnom centru leskovačke Opšte bolnice ali će Mladenka, prema rečima doktgorke Irene Ignjatović, najverovatnije biti prevežena na Neurološku kliniuku u Nišu zbog zadobijenih teških telesnih povreda.

Inače, Dragoljub i Mladenka najveće povrede imaju u predelu glave.

Za počiniocima se intenzivno traga.