Dejanu Veselinoviću iz Leskovca neophodna naša pomoć

Humanitarna organizacija “Pokreni Život” je pokrenula akcije na teritoriji Srbije i Austrije za Dejana Veselinovića iz Leskovca.
Naš sugradjanin Dejan Veselinović (35), boluje od teške bolesti NEOPLASMA MALIGUM OESOPHAGEI (rak jednjaka), i potrebna mu je naša pomoć!
Naime, Dejanu je predloženo Konzilijarnom odlukom lekara iz Srbije lečenje u Turskoj.
Porodica nema sredstava da finansira hirurški zahvat i tok lečenja te se obraćaju dobrim ljudima da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu našem sugrađaninu Dejanu!
Dejan Veselinović ima suprugu i dvoje dece koja su mu podrška u ovoj teškoj situaciji i zbog kojih se bori i vodi tešku borbu za život i ozdravljenje jer su mu oni najveća podrška i smisao života.
Dejan takodje ima i tešku životnu priču… Kao mali, ostao je bez oba roditelja. Njegov otac je takodje bolovao od ove surove bolesti. Njegova majka tada polazi za Beč, želeći da svojoj deci obezbedi sigurnu budućnost. Nažalost, ona je na putu do tamo doživela saobraćajnu nesreću u kojoj je izgubila život. Dejan tada ostaje sam sa sestrom. Kao vrlo mlad momak, uz pomoć bake, deke i ujaka, koji su mu bili neizmerna podrška, preživljava taj težak period. Dejan ni posle smrti svojih roditelja nije posustao, ostao je na pravom putu i trudio se da sebi i svojoj sestri obezbedi koliko toliko dobar život.
Dejan sada sa svojom suprugom Sladjanom ima dva sina, koji takodje apeluju na sve ljude dobre volje da se priključe ovoj akciji. Ne dozvolimo da Dejanova deca odrastaju bez oca, pomozimo Dejanu da pobedi u ovoj borbi!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *