Devojčica prva došla na svet u Novoj godini

beba

Leskovac –  Prva beba u novoj godini u leskovačkom porodilištu rođena je 15 minuta nakon ponoći.Majka Jovana Mitrović iz Badinca na svet je donela zdravu devojčicu.

Predstavnici lokalne samouprave posetili su tokom noći porodilište i tom prilikom istaknuto je da će prvih pet beba u novoj godini dobiti poklone, a da je sponzor za prve tri obezbedioi i krevetiće.

” U Urgentom centru tokom novogodišnje noći bilo je 20-tak intervencija, od toga su zbrinuta tri pacijenta sa infarktima i tri osobe zbog povređivanja usled nepravilne upotrebe pirotehničkih sredstava” rekao je načelnik ove službe Milan Stojković.

” Novogodišnja noć u Leskovcu je što se bezbednosti tiče protekla u najboljem redu. Nije bilo ozbiljnijih pokušaja narušavanja javnog reda i mira, saobraćajnih nezgoda sa težim posledicama kao ni slučajeva izvršenja teških krađa” istakao je zamenik načelnika odeljenja policije PU Leskovac Tomislav Ilić.

I vatrogasci su praktično bili bez posla ako se izuzme jedna manja intervencija gašenja kontejnera koji se zapalio usled upotrebe pirotehničkih sredstava.