Dinkić u Vlasotincu najavio povratak na vlast

urs 3

Vlasotince – Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić i potpredsednica ove stranke Verica Kalanović boravili su danas u Vlasotincu gde su uručili prvih 30 članskih karti svojim stranačkim kolegama.

“U Vlasotincu je pristupnice za URS potpisalo 340 članova što nije mali broj ako se uzme u obzir činjenica da je ova partija kako na republičkom tako i na lokalnom nivou u opoziciji” istako je predsednik Opštinskog odbora Ujedininjenih regiona Srbije Bratislav Petrović.

urs 1

On je naglasio da će njegova stranka potpisati koalicioni sporazum sa Novom Srbijom u Vlasotincu i potencirao da se vlast u ovom mestu raspala pre odlučivanja o obudžetu koji je po njegovom mišljenju političko – intersni.

To je obrazložio činjenicom da je od 35 miliona namenjinih centru za socijalni rad samo pet miliona namenjeno ugroženim građanima, a preostalih 30 za zapošljavanje. Potrperdsednica URS-a Verica Kalanović kritikovala je aktuelnu vlast u zemlji da ne obraća dovoljno pažnje na ravomeran razvoj Srbije.

’’ Pomogao sam Vlasotincu da sredi glavnu ulicu i izgradi sportsku dvoranu. Doveo sam Elrad, Gruner i Grupo Fiorentino i omogućio da se otvori 2000 novih radnih mesta ali to nije dovoljno jer drugi dolaze u Vlasotince samo kada treba da se glasa. Četiri puta sam bio na vlasti i prelazio u opoziciju. Vratiću se opet’’ rekao je Mlađan Dinkić u obraćanju prisutnima.

Posle Vlasotinca Mlađan Dinkić sa saradnicima otputovao je u Vranje gde je večeras održan sličan stranački skup.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *