Direktor Turističke organizacije Leskovac nagrađen za višegodišnji lični doprinos razvoju turizma

Direktor Turističke organizacije grada Leskovca Nebojša Kocić dobitnik je priznanja „Zlatna amfora“ za višegodišnji lični doprinos razvoju i afirmaciji turizma Srbije, a nagrada je dodeljena na svečanosti koju je priredio časopis YU Travel u hotelu „Palas“, navodi se u saopštenju za javnost ove organizacije.

Specijazovana turistička revija već 27 godina dodeljuje priznanja u vidu plakete i statua turističkim organizacijama, agencijama, saobraćajnim preduzećima, restoranima, hotelima i pojedincima, koji su u prethodnoj godini značajno doprineli razvoju i afirmaciji turizma u našoj zemlji.

Nagrade se, ujedno dodeljuju i drugim zemljama za dobru saradnju sa turističkom privredom, a ovogodišnji dobitnici su ambasade  Kube, Alžira i Mađarske.

Na istoj svečanosti, etno restoran „Koliba“ iz Leskovca nagrađen je priznanjem za izuzetne rezultate u razvoju i afirmaciji ugostiljstva i turizma Srbije.

Podsetimo da  Turistička organizacija grada Leskovca ovu prestižnu nagradu dobija drugi put za redom. Prethodno je Zlatnom amforom počastvovana za višegodišnji doprinos razvoju i afirmaciji turizma kao i za najuspešniju organizaciju 31. „Roštiljijade“.

Priznanje koje je dodeljeno na izmaku tekuće godine predstavlja dodatan motiv  za još uporniji rad Turističke organizacije,usmeren na razvoj turističkih potencijala i promociju turističkih proizvoda grada Leskovca, zaključuje se u saopštenju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *