Donacija NIS-a za 15 prvorođenih beba u leskovačkom porodilištu

Kompanija NIS je pod okriljem nacionalne kampanje „Da se nove nade rode“ uručila 225 poklon paketa za prvorođene bebe u 2023. godini u 15 porodilišta u Srbiji. Danas je u znak dobrodošlice predato 15 paketa za 15 prvorođenih devojčica i dečaka u porodilištu u Leskovcu.

Ove vredne poklone, koji sadrže proizvode domaćih kompanija, kao i pelene za jednokratnu upotrebu, majkama su uručili predstavnici kompanije NIS u porodilištu Opšte bolnice u Leskovcu.

Uručenju poklona prisustvovali su dr Slađana Stojanović, načelnica Službe za ginekologiju i akušerstvo Opšte bolnice Leskovac i Goran Stojilković, zamenik generalnog direktora NIS-a za petrohemijske poslove.

Želela bih da zahvalim kompaniji NIS na poklonu prvorođenim bebama. U paketićima koje dobijaju roditelji je sve ono što je potrebno bebama u prvim danima nakon izlaska iz bolnice i mislim da svaka mama može da bude zadovoljna. Ovo će mnogo značiti mamama i one su se već obradovale poklonima. Hvala kompaniji NIS na ovom lepom projektu- rekla je Slađana Stojanović tokom podele poklona.

Goran Stojilković, zamenik generalnog direktora NIS-a, zahvalio je porodilištu u Leskovcu na učešću u kampanji kompanije NIS „Da se nove nade rode“.

-Ovu kampanju sprovodimo na nacionalnom nivou i ginekološko-akušerska klinika u Leskovcu je jedno od 15 porodilišta koje ćemo posetiti i u kojima ćemo donirati ukupno 225 paketića koje smo spremili za prvorođene dečake i devojčice. Ono što je važno je da mi pažljivo slušamo i pratimo potrebe lokalnih zajednica, pa je ovo jedan od projekata kakve NIS sprovodi još od 2009. godine i u koje smo od tada ukupno uložili više od 4,2 milijarde dinara. Mi ćemo i u narednim godinama nastaviti sa podrškom zajednici-istakao je Goran Stojilković.

Prilikom dodele paketića majke prvorođenih beba u 2023. godini u Leskovcu zahvalile su kompaniji NIS, kao i zaposlenima ove kompanije na poklonima i pohvalile sadržaj paketa koji su primile, istakavši da je reč o značajnoj podršci.


Poklon pakete sa proizvodima koji su neophodni majkama i bebama po izlasku iz porodilišta, dobilo je i po 15 prvorođenih beba u porodilištima u Vranju, Zaječaru, Kruševcu, Boru, Ćupriji, Paraćinu, Knjaževcu, Sremskoj Mitrovici, Užicu, Pirotu, Loznici, Šapcu, Vršcu i Valjevu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *