Doneta odluka o osnivanju preduzeća koje će upravljati stadionima u Leskovcu, Loznici i Zaječaru

Na sastanku Odbora za hitna pitanja FSS, doneta je odluka o osnivanju preduzeća ‘FSS STADIONI d.o.o’, koje će se baviti upravljanjem novim fudbalskim objektima koji su izgrađeni u Leskovcu, Zaječaru i Loznici, saopštio je Fudbalski savez Srbije.

U saopštenju za javnost se podseća da je svečano otvaranje stadiona u Loznici zakazano za 12. novembar, a sedam dana kasnije biće otvoren i stadion u Zaječaru. Istog dana, 19. novembra sa početkom u 15:00 sati, reprezentacija Srbije će u Leskovcu odigrati poslednju utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Bugarske.

Inače, prilikom predstavljanja rezultata rada Gradskog veća u dosadašnjem sazivu, predsednik Privremenog organa Grada Leskovca Goran Cvetanović istakao je da postoji mogućnost da se na utakmici Srbija-Bugarska u Leskovcu zabrani prisustvo starijih od 14 godina.

-Razlog je izrečena kazna tokom utakmice između Srbije i Crne Gore zbog ponašanja navijača. Postoji mogućnost da u publici budu jedino deca do 14 godina. Mi se borimo da se dozvoli prisustvo navijača, videćemo da li ćemo uspeti- istakao je Cvetanović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *