Drum Dum Fest ove godine u sali Narodnog pozorišta 12. i 13. novembra

Udruženje  Muzička komunikacija ove godine organizuje 10. po redu Festival bubnjeva „Drum Dum Fest“ koji će se održati 12. i 13. novembra u sali Narodnog pozorišta u Leskovcu, najavljeno je  na konferenciji za medije održanoj u dvorištu Centra za stručno usavršavanje u obrazovanju.

 Festival će od ove godine dodeljivati  nagradu za životno delo proslavljenim bubnjarima sa naših prostora a prva nagrada ovakvog tipa otići će u ruke  Garabeta Tavitjana, proslavljenog bubnjara grupe Leb i sol.

 Inače, Udruženje „Muzička komunikacija“, tradicionalno organizuje i Školicu bubnjeva koja će ove godine traajti od septembra do decembra, a sva deca koja su prošla kroz nju imala su sinoć priliku da prisustvuju radionici Marka  Đorđevića, jednog od najcenjenih svetskih bunjara i profesora na Berkliju, američkom univerzietu. 

 U planu je da se od naredne godine, tačnije od 11. Drum Dum festivala na takmičenju mladih talentovanih bubnjara – DDF teens dodeljuje i nagrada koja će nostiti ime Bojana Zlatanovića Tokana, nedavno preminulog bubnjara Amadeus benda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *