Dvojica mladića poginula kod Bošnjaca

saobracajka 1

Bošnjace – U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas u 3 časa i 20 minuta kod groblja u Bošnjacu nastradali su vozač automobila Fiat Stilo D. J, iz Leskovca rođen 1986. godine i godinu dana mlađi M. G. iz Vlasotinca koji se nalazio na zadnjem sedištu ovog auta.

Kako nezvanično saznajemo do nesreće je došlo kada je vozač Fiata koji se kretao iz pravca Lebana ka Leskovcu najverovatnije zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom koje je počelo da se okreće na putu i udarilo u zaštitnu ogradu.

Tom prilkom D. J. koji je upravljao automobilom ispao je iz vozila i na njega je naletela Škoda Oktavija koja se kretala iza Fiata i usmrtila ga na licu mesta.

Stilo je nastavio da kreće bez vozača okrenuo se na krov i zaustavio na ivici puta.

U njemu je D. J. iz Vlasotinca ubrzo nakon nesreće izdahnuo, dok je slučajni prolaznik uspeo da iz smrskanog vozila izvuče suvozača M. M. rođenog 1987. godine koji je prošao sa lakšim telesnim povredama.

saobracajka 2

U Škodi Oktaviji koja je učestvovala u ovoj saobraćajnoj nesreći i završila u njivi pored puta nalazile su se dve osobe koje su kako nezvanično saznajemo prošle bez povreda.

Uviđaj na licu mesta izvršio je Javni tužilac Osnovnog suda u Lebanu, a detalji ove teške saobraćajne nesreće biće poznati nakon istrage koja je u toku.

Posle višečasovnog prekida saobraćaj na magistralnom putu Lebane – Leskovac normalizovan je oko 10 časova.