EPS: Sutra bez električne energije korisnici 13 naseljenih mesta na području Leskovca

Zbog radova na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže, u četvrtak, 4. januara, bez električne energije privremeno će biti 13 naseljenih mesta, saopštila je Elektrodistribucija Leskovac.

U periodu od 08:00 do 15:00 časova bez električne energije će biti korisnici na sledećim lokacijama: Dukatu, Sijarini, Ravnoj Banji, Marovcu, Grbavcu, Staroj Banji i delu Svirca.

Od 08:30 do 15:00 časova struju neće imati deo Vinarca: ulice Vojvode putnika i Cara Dušana, na putu za Zalužnje.

Takođe sutra, od 10:00 do 12:00 časova, bez električne energije će biti korisnici u Bratmilovcu, Nomanici, Zloćudovu, Badincu i delu Mrštana.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih.

Korisnike molimo za razumevanje. Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *