EPS: U utorak 25. juna bez struje korisnici u jednoj ulici i nekoliko naseljenih mesta u Leskovcu

Zbog radova na rekonstrukciji mreže i čišćenju rastinja, u utorak 25. juna, privremeno će bez električne energije biti korisnici jedne ulice u Leskovcu i više naseljenih mesta, obaveštavaju iz leskovačke Elektrodistribucije. U periodu od 06:30 do 10:00 časova struju neće imati korisnici u Norvežanskoj ulici u Leskovcu, zatim od 07:30 do 15 sati korisnici u Kukulovcu, a u periodu od 08 do 15 časova  u Beštici, Gagincu, Melovu, Ravnom Delu, kao i Donjoj, Srednjoj i Gornjoj Oruglici.

-Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje- ističu u EPS-u.

Tokom trajanja radova mole se korisnici da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni, ističu u Elektrodistribuciji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *