Fondacija Dragice Nikolić uručila 215 paketića mališanima bez roditeljskog staranja

Predstavnici Fondacije „Dragica Nikolić“, u svečanoj sali grada Leskovca,  uručili su 100 novogodišnjih paketića i donaciju u vidu odeće i obuće deci koja su bez roditeljskog staranja. Inače, predviđeno je da 215 mališana sa teritorije grada dobije ove novogodišnje pakete, a ukupna vrednost donacije je oko 3 miliona dinara.

Ovom prilikom, Dragica Nikolić, predsednica Upravnog odbora Fondacije, istakla je da je njihov novogodišnji karavan krenuo iz Leskovca, kao i da će dve hiljade dece sa područja grada, a koja su u sistemu socijalne zaštite, u 2020. godini dobiti određeni vid pomoći.

Podeli novogodišnjih paketića prisustvovali su i predstavnici ambasade Republike Kine.

Suština novogodišnjih praznika je solidarnost i humanost koja je u ovom trenutku na delu, naglasio je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i dodao da će se lokalna samouprava i u narednom periodu truditi da deci bez roditeljskog staranja obezbedi prigodne poklone kako bi i ona osetila radost novogodišnjih praznika.

One thought on “Fondacija Dragice Nikolić uručila 215 paketića mališanima bez roditeljskog staranja

  1. Poštovana gospođo Nikolić ne mogu nigde da nađem Vaš mejl kao ni Tome Nikolića pa Vas najlepše molim da mu skrenete pažnju da sam mu na njegovom Fejzbuk profilu u Inbox-u ostavio vrlo važno pismo za njega ali on to izgleda nije video.To je u njegovom velikom interesu pa Vas najljubaznije molim da mu na to skrenete pažnju da pročita i odgovori. Hvala Vam puno i s poštovanjem Prof. dr Zdravko Malbaša. Mejl: malbasazdravko@gmail. com. Tel. 064 92 91 007

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *