Formirana vlast u Lebanu, na čelu ove opštine Ivan Bogdanović (SNS)

Funkciju predsednika Opštine Lebane u naredne četiri godine obavljaće Ivan Bogdanović, dosadašnji predsednik ove lokalne samouprave, koji je na prethodnim izborima bio nosilac liste Srpske napredne stranke u ovom mestu.

Ovo je jedna od odluka koje je doneta na današnjoj konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Lebane, tajnim glasanjem prisutnih odbornika.

Za njegovog zamenika izabran je Goran Lazarević, takođe iz SNS-a, dok će funkciju predsednika Skupštine opštine obavljati još jedan naprednjak Boban Pejić, a njegov zamenik biće Slavoljub Živković, iz Grupe građana „Goran Janjić“.

Za sekretara Skupštine opštine postavljen je Bratislav Islamović, a za njegovog zamenika Nikola Cvetković.

Na današnjem zasedanju odbornici Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije, njih 9, i četiri iz redova Grupe građana „Inicijativa za Lebane“, su napustili sednicu.

Saziv  lokalnog parlamenta u Lebanu prilikom današnjeg glasanja činilo je 13 odbornika Srpske napredne stranke, jedan iz koalicije radikala i Pokreta snaga Srbije, dvoje iz Grupe građana „Goran Janjić“ i dvoje odbornika iz Grupe građana „Inicijativa za Lebane“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*