Fudbaleri Dubočica sutra igraju protiv ekipe IMT u Novom Beogradu

Gradski fudbalski klub Dubočica će sutra sa početkom u 13 časova odigrati utakmicu protiv ekipe IMT u Novom Beogradu, u okviru šesnaestog kola prve lige Srbije, najavljeno je na konferenciji za novinare održanoj u prostorijama kluba.

Fudbaler „Dubočice“ Aleksandar Mitrović i golman Miodrag Mladenović kazali su ovom prilikom da ih očekuje teška utakmica, ali da se ipak nadaju pobedi. Takođe su se osvrnuli na prethodnu utakmicu sa Grafičarem, gde su, prema rečima Mitrovića,  njihovi saigrači pokazali borbenost i veliku želju za pobedom.   

Pokazali smo da možemo da se nosimo sa mnogo jačim ekipama koje su u vrhu tabele, tako da na gostovanju idemo po sva tri boda – naveo je Aleksandar Mitrović.

„Ovih poslednjih par kola smo imali nekih manjih kadrovskih problema, sad je to malo bolje, kompletirali smo tu našu postavu. Teško je gostovanje, baš kao i svako gostovanje u ovoj ligi – rekao je Miodrag Mladenović, golman Dubočice.

Dodatne poteškoće im stvara to što će na gostovanje ići bez dva igrača: Zvonimira Stankovića i Marka Petrovića, a odsutan će biti i Saša Mrkić, šef stručnog štaba.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*