Fudbaleri Dubočice sutra gostuju novosadskom Kabelu

Fudbaleri leskovačke “Dubočice” sutra, 15. avgusta, gostuju u Novom Sadu ekipi Kabelu u okviru Prvog kola, Prve lige Fudbalskog saveza Srbije.

Na konferenciji za novinare, koja je održana ovim povodom, Dušan Savić, kapiten Dubočice, istako je da će svako od igrača uložiti veliki napor kako bi postigli što bolji rezultat.

“ Imamo dobru ekipu, čast mi je i zadovoljstvo što sam kapiten – naveo je Savić uz obećanje da će cela ekipa dati više od maksimuma i na prvoj i na svim ostalim utakmicama koje slede.

I trener leskovačkih fudbalera Aleksandar Kuzmanović, naveo je da će on i njegovi saigrači dati svoj maksimum i da su spremni da zablistaju na terenu.

Sekretar kluba, Dušan Petrović, izrazio je zahvalnost lokalnoj samoupravi što je prepoznala važnost ulaganja u stadion. 

„Ispred uprave kluba, predsednika, direktora i svih članova , zahvaljujem se gradu i gradonačelniku Goranu Cvetanoviću koji je bio inicijator svih radova – naveo je Petrović.

Početak sutrašnje utakmice zakazan je za 17 časova na stadionu Fudbalskog kluba Kabel u Novom Sadu. Uprava Gradskog fudbalskog kluba „Dubočica“ na čelu sa Dejanom Savićem, angažovala je i 19 novih igrača, među kojima su i povratnici u leskovački fudbal. Za novu sezonu „Dubočica“ je licencirala 25 igrača. Među novajlijama su Miodarg Mladenović (Vlasina), Jovan Jovanović (Kolubara), Dušan Mladenović (Jagodina), Onimisi Okomajan (Dinamo), Sava Radić(OFK Bačka), Ivan Milić (niški8 Sinđelić), Saša Marković i Nikola Stojković (Smederevo), Aleksandar Mitrović (Radan), Lazar Mitrović (OFK Beograd), Mihajlo Topalović (Budućnost, Popovac), Nemanja Ivanov (Lokomotiva, Sofija), Aleksandar Ilić (Crvena zvezda), Marko Petrović i Nenad Kačar (niški Radnički), Miloš Nikolić (Urartu, Jermenija), Predrag Radić (OFK Žarkovo) i Miloš Stanković (Zlatibor). 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *